TLF: 20 21 82 08

Ring og få et uforpligtende tilbud

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

FIRMAPROFIL

Vores målsætning er at fremstå som et kvalitetsbevidst entreprenørfirma, der udfører opgaver indenfor, udgravning af enhver art, støbning af huse, alt indenfor kloakering, nedbrydning, belægning, mm.

OM VIRKSOMHEDEN:

Vi startede 1992 som enkeltmandsfirma og er støt vokset, så der i dag hører en fast stab af medarbejdere til firmaet, som har hver især har deres ekspertiseområde. Vi laver selv vore tilbud og sætter pris på at holde kvaliteten i top, samt omkostningerne nede, hvilket gør Entreprenør John Kjær ApS stærkt konkurrencedygtig.

John Kjær er selv med fra han laver tilbuddet til opgaven er udført. Han fører selv tilsyn på pladsen og følger processen fra start til slut – dog altid med erfarne og selvstændige medarbejdere til at udføre det håndværksmæssige arbejde.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Entreprenør John Kjær ApS ​- Oldrupvej 30 - 8350 Hundslund - Tlf: 20 21 82 08 - E-mail:​john.kjaer@c.dk​- CVR: 19896897​