TLF: 20 21 82 08

Ring og få et uforpligtende tilbud

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

SCOOTER - P

For at styre kaos i parkeringen af løbehjul på skoler, fritidshjem, SFO'er, skolegårde, legepladser, skaterparks og hvor man i øvrigt bruger løbehjul, har vi i samarbejde med Kragelundskolen, Højbjerg udviklet et stativ til parkering af alle typer løbehjul.

Vi forhandler opfindelsen, kaldet Scooter - P. Idéen er, at institutioner, skoler, SFO'er kan tilbyde en pladsbesparende og sikker opbevaring af brugernes løbehjul, når de ikke benyttes. Med de nyeste modelændringer kan der opbevares op til 40 løbehjul på 3 kvadratmeter.

Scooter - P fremstilles i 7 forskellige modeller til hhv. vægmontage, montage på faste underlag som f. eks. betonfliser, en model til nedgravning/nedstøbning og endelig som fritstående. De tre sidstnævnte både som enkelt- og dobbeltsidet. Alle modellerne leveres i 1, 2 eller 3 m's længde, med hhv. 6, 13 eller 20 ophæng pr. enhed. Scooter - P er pat. godkendt som brugermodel.

For nærmere information kontakt vores sælger af Scooter - P:

Ole Hansen, Mobil: 26753550 eller E-mail: dorole@hansen.mail.dk.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Entreprenør John Kjær ApS ​- Oldrupvej 30 - 8350 Hundslund - Tlf: 20 21 82 08 - E-mail:​john.kjaer@c.dk​- CVR: 19896897​